GDPR

GDPR

Integritetspolicy

  1. 1. Allmänt

Vi vill med denna integritetspolicy visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR.

Policyn gäller alla uppgifter CS suite samlar in vid våra system, Tjänster direkt eller via hemsidan. Vi är inte ansvariga för policys o dyl. För företag som finns länkade via vår hemsida. Vi rekommenderar att ni kontrollerar dessa företags policys på deras sidor.

  1. 2. Vilka är CS Suite?

I denna policy kallas CS Suite, org.nr:559160-7279, för CS Suite och är personuppgiftsansvarig.

CS Suite ansvarar för samtliga uppgifter som du lämnar i kontakt med oss vilket kan vara på hemsidan, via telefon, epost eller annat sätt.

CS Suite kontaktuppgifter:

CS SuiteOvanskogsvägen 2082440 HudiksvallTel: 0702786752E-post: info@cssuite.se

3. Vilket tillämpningsområde gäller denna personuppgiftspolicy?

Denna policy gäller för användare som använder sig av CS suite tjänster och besöker vår hemsida.

Personuppgifter är information som enskilt eller i kombination med andra uppgifter kan användas för att identifiera dig som en fysisk nu levande person. Det kan t ex vara ditt namn, din e-postadress eller ditt telefonnummer.

  1. 4. Information som vi samlar in

Den här policyn gäller all personlig information som samlas in om våra kunder. Det kan också hända att vi får information om andra personer. T ex om kunden vill ha kontaktinformation för att kunna genomföra tjänster. Då gäller också denna policy. Olika personlig information är:

  • Namn
  • Adress
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Företagsnamn
  • Organisationsnummer
  • Geografisk information

  1. 5. Hur vi använder informationen

Vi samlar enbart in information som är nödvändig för att genomföra och hantera våra kunders intressen Drift , support mm kring våra tjänster. Uppgifterna kan även användas för marknadsföring. Genom att använda dig av våra tjänster samtycker du även till att vi skickar information till dig via e-post eller på annat sätt.

  1. 6. Vem får vi lämna ut uppgifterna till?

Vi lämnar ut uppgifter till samarbetspartners för att kunna genomföra våra tjänster, betalningar och leveranser. Personuppgifter kan också komma att lämnas ut om det är nödvändigt för att följa gällande lagkrav eller krav från myndigheter.

  1. 7. Hur länge sparas uppgifterna?

Vi lagrar dina uppgifter så länge det krävs för att fullfölja våra åtaganden mot dig som kund eller samarbetspartner samt för att följa lagkrav såsom bokföringslagen.

8. Säkerhet

CS Suite skyddar dina personuppgifter genom en kombination av tekniska och organisatoriska lösningar. Åtkomstsystem krävs för samtliga system som hanterar personuppgifter.

  1. 9. Ändra uppgifter

Våra kontaktuppgifter finns i punkt 2 om du vill ha tillgång till eller ändra den information som vi har lagrad om dig.